Tastbare beleving

Huis vol Herinnering is een initiatief van Monique Hurkmans (woordenvanger) en Brigida Almeida (beeldverteller).
De woordenvanger luistert en vertrouwt je herinneringen aan papier toe. De beeldverteller wervelt door de taal, plukt de vormen en schetst de kleuren.
Samen tekenen we jouw Huis vol Herinnering op. Een proces waarbij we je zorgvuldig begeleiden: van je verhaal vertellen tot de 'vertaling' in ontvangst nemen. Contact met pril leven biedt een tastbare beleving. Kunst heelt.

 

 


Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op,
er zijn diverse mogelijkheden (prijzen op aanvraag).
We komen graag met je in gesprek.

T   (06) 22 49 22 42 (Monique)
    (06) 54 60 03 07 (Brigida)
E   info@huisvolherinnering.nl

 

 

 

Ervaringen


Een waardevol, dierbaar geschenk dat je hart raakt wanneer je het opent.
"Mijn ‘Huis vol Herinnering’ is gevuld met een prachtige tekening en tekst. Hierdoor kon ik als vrouw en moeder het helingsproces na deze zwangerschap en bijzondere geboorte in mezelf afronden. Het had al een plekje in mijn hart, maar nu is deze ervaring eerder in mijn leven ook ‘wereldkundig’ gemaakt. Monique raakt de kern van het geheel zo wonderschoon in haar woorden en Brigida maakt een schitterende vertaling in kleurrijke beelden. Bij het openen ervan vulden mijn ogen zich met tranen. Het is zo herkenbaar. De schildering en de tekst raken mij op een diep niveau. De combinatie van de inspiratie, kracht en kwaliteiten van Monique en Brigida samen, maken dit geheel voor mij tot een uniek cadeau voor het leven.
Een aanrader voor iedereen die iemand of iets een bijzonder en dierbaar plekje wil geven."

Isabelle, 54 jaar

 


“De woorden en beelden in mijn ‘Huis vol herinnering’ geven precies weer hoe ik me heb gevoeld. De angst, de paniek en het verdriet rondom het verlies van een van de kindjes in mijn buik. Mijn pijn, mijn rouw was altijd verborgen en wordt nu op een respectvolle manier tastbaar.
Het is wonderschoon, het is kunst.”